Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda yürüdüğünü görmek

Rüyada karda yürüdüğünü görmek

Rüyada karda yürüdüğünü görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kendisini işine vereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalettir.

Rüyada karda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada buzlu karda yürümek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle karda yürümek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada terlikle karda yürümek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, makamının ve ününün artacağına tabir olunur.

Rüyada karda çorapla yürümek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine inanılır.

Rüyada birinin karda yürüdüğünü görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada yalın ayak karda yürümek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle karda yürümek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle karda yürümek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments