Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli duvak görmek

Rüyada renkli duvak görmek

Rüyada renkli duvak görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Rüyada renkli duvak gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada renkli duvak görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor duvak görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına duvağı görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada pembe duvak görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine duvak takmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hem eğleneceğine delalet eder.

Rüyada duvak kaybetmek düşmanından kurtulmaya, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments