Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Rüyada oğlunun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulur.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin zayıfladığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Rüyada çok zayıflamak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sıkıntısından kurtulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments