Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek yılmayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, başarıların çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulur.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada kendini zayıfladığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına inanılır.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments