Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı fare görmek

Rüyada kıllı fare görmek

Rüyada kıllı fare görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı fare gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Rüyada fare kılı görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine inanılır.

Rüyada namaz kılarken fare görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı fare görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Rüyada ölü fare ye dokunmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fare yediğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kemirmesi görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada fare sesleri duymak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada fareden kaçtığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments