Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dilini koparmak

Rüyada kendi dilini koparmak

Rüyada kendi dilini koparmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi dilini koparmak gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada inek dili görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at dili görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dil kopmasını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada dilinin düştüğünü görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada dilini uzun görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilini çıkarmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada dilin kopmasını görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments