Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede yatmak

Rüyada kilisede yatmak

Rüyada kilisede yatmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada kilisede yatmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada kilisede yatmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kiliseden kaçmak gönül gözünün açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada kilise görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Rüyada kilisede mum yakmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilise anahtarı görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulur.

Rüyada kilisede namaz kılmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise papaz görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret eder.

Rüyada kilise gitmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments