Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kılıç görmek

Rüyada gümüş kılıç görmek

Rüyada gümüş kılıç görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına inanılır.

Rüyada gümüş kılıç gördüyseniz:

  • Yardıma açık olmanız durumunda şanslı bağlantılar kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada gümüş kılıç görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalettir.

Rüyada paşa kılıcı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın kılıç görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kılıçla insan öldürmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulur.

Rüyada birine kılıç vermek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada kılıç görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç eline almak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işlerinin de rast gideceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments