Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı alacağını görmek

Rüyada ayakkabı alacağını görmek

Rüyada ayakkabı alacağını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı alacağını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada ayakkabı alacağını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada alacaklı birini görmek yazgısının güzelleşeceğine, ticarette yol katedeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ev alacağını görmek yaşama hevesinden olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada para alacağını öğrenmek sayılacağına ve sevileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye alacağını duymak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, küslükleri bitireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada alacağını tahsil edememek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük alacağını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada alacağını almak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments