Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıçını yıkadığını görmek

Rüyada kıçını yıkadığını görmek

Rüyada kıçını yıkadığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, muradınıza ereceğinize tabir olunur.

Rüyada kıçını yıkamak makama ve rızka sahip olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçını büyük görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kıçından vurulmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kıçını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın kıçını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, istediği makama geleceğine yorulur.

Rüyada kıçını boklu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçını silmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments