Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kıçını görmek

Rüyada kadının kıçını görmek

Rüyada kadının kıçını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının kıçını gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Rüyada kadının kıçını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıçı açık kadın görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada bir kadının kıçını görmek büyük miktarda para kazanılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadın kıçı görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kıçından kurt çıktığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, büyük borçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kıçını görmek çaresiz kalacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin kıçını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments