Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbrısuta olmak

Rüyada kıbrısuta olmak

Rüyada kıbrısuta olmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada kıbrısuta olmak gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada uçakla kıbrısua gitmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıbrıs haritası görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hayırlı günler yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada uçakla kıbrısa gitmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Rüyada kıbrısua gittiğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kıbrıs adasını görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kıbrısuta olmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kıbrıs görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, sohbetinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıbrısa gitmek elindekileri kaybedeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, satışların düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments