Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbrıs görmek

Rüyada kıbrıs görmek

Rüyada kıbrıs görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kıbrıs gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada uçakla kıbrısua gitmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ele geçen parada artış olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret eder.

Rüyada uçakla kıbrısa gitmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbrıs görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kıbrısuta olmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, onlara hayrının dokunacağına delalet eder.

Rüyada kıbrıs adasını görmek sıkıntılarının geçeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kıbrısua gittiğini görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kıbrısa gitmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıbrıs haritası görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments