Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbrısa gitmek

Rüyada kıbrısa gitmek

Rüyada kıbrısa gitmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada kıbrısa gitmek gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada uçakla kıbrısua gitmek yılmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbrısa gitmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına inanılır.

Rüyada uçakla kıbrısa gitmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kıbrıs görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, en yukarılara çıkacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada kıbrıs haritası görmek yokluk çekmeyeceğine, iyileşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kıbrıs adasını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kıbrısuta olmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Rüyada kıbrısua gittiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments