Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbrıs adasını görmek

Rüyada kıbrıs adasını görmek

Rüyada kıbrıs adasını görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çevrenizden takdir görmeye, günbegün kötüleşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kıbrıs adasını gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Rüyada kıbrıs adasını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbrıs görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbrısa gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada uçakla kıbrısua gitmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla kıbrısa gitmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıbrıs haritası görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbrısuta olmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbrısua gittiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments