Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keskin bıçak görmek

Rüyada keskin bıçak görmek

Rüyada keskin bıçak görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada keskin bıçak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada çok keskin bıçak görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada keskin bıçak görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada keskin kılıç görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla öldürmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından bıçaklanmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bıçak görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde bıçak olan adam görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments