Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçe görmek

Rüyada kepçe görmek

Rüyada kepçe görmek zor zamanların geride kalacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kepçe gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kepçe görmek desteksiz kalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepçe altında kalmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kepçe kaşık görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada inşaat kepçesi görmek ticaret ehli kimse olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kepçeyle çorba içmek dertlerin aşılacağına, yönetici olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kepçeye binmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba kepçesi görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments