Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçe altında kalmak

Rüyada kepçe altında kalmak

Rüyada kepçe altında kalmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, husumetlerin başgöstereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepçe altında kalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Rüyada kepçe altında kalmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kepçe görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada kepçe aracı görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Rüyada paletli kepçe görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kepçe sürmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çok iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepçe iş makinası görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, borcunun kalmayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments