Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yapılmıs ev görmek

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işarettir.

Rüyada yeni yapılmıs ev gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada yeni yapılan evler görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni yapılan eve görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yeni yapılan ev görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev yapıldığını görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, arkasından iyi konuşulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış bir ev görmek aile içinde saadetinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments