Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uzun saç görmek

Rüyada kendini uzun saç görmek

Rüyada kendini uzun saç görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada kendini uzun saç gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada saçlarını uzun ve güzel görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek onlar sayesinde moral bulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini uzun saç görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını uzun görmek bol hayır duası alınacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekte uzun saç görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada saçlarını uzun ve sarı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments