Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uçarak görmek

Rüyada kendini uçarak görmek

Rüyada kendini uçarak görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sevinçli haberlere işaret etmektedir.

Rüyada kendini uçarak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada uçarak elma toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarak cennete gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada uçakta uçarken görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada uçarken düşmek kapanan kapıların açılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada başkasını uçarken görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yanlış kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarken yere düşmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini uçarken görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments