Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi saray görmek

Rüyada tarihi saray görmek

Rüyada tarihi saray görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi saray gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada tarihi saray görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada saray gibi bir ev görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sarayı görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sarayda oturmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, zor durumda kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalettir.

Rüyada saray gezmek mali krize gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada saraydan kaçmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada topkapı sarayını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, borçların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments