Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sanatçı olarak görmek

Rüyada kendini sanatçı olarak görmek

Rüyada kendini sanatçı olarak görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendini sanatçı olarak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada sanatı görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada ses sanatçı görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sanat müziği dinlemek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sanatçıyla konuşmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinema sanatçısı görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments