Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinema sanatçısı görmek

Rüyada sinema sanatçısı görmek

Rüyada sinema sanatçısı görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada sinema sanatçısı gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada erkek sinema sanatçısı görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sinema sanatçı görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına yorulur.

Rüyada sinema sanatçısı görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinema seyretmek yarınlara bakacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada sinema salonunda olmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinema bilet görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, başının ağrıyacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinemada film izlemek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla sinemaya gitmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments