Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek borçlanıp, hasta olacağına, iyi halinin kalmayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Rüyada sakal bıyık görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, fakirlikten kurtulmaya, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyık ve sakal görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Rüyada bıyık sakal kesmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada sakal ve bıyık çıktığını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments