Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı olduğundan uzun görmek

Rüyada saçı olduğundan uzun görmek

Rüyada saçı olduğundan uzun görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, belaya ve derde düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada saçı olduğundan uzun gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada uzun güzel saç görmek eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalettir.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını uzun ve güzel görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçını sarı ve uzun görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments