Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sabunla yıkamak

Rüyada kendini sabunla yıkamak

Rüyada kendini sabunla yıkamak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kem gözlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunla yıkamak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek rızıksız kalacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eli sabunla yıkamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments