Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ruh gibi görmek

Rüyada kendini ruh gibi görmek

Rüyada kendini ruh gibi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ruh gibi gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Rüyada kendini ruh gibi görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek ruhu görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada ruh emici görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada ruhlar görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada ruhunu görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ruh görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ruh hayalet görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments