Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhunu görmek

Rüyada ruhunu görmek

Rüyada ruhunu görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada ruhunu gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada yakınının ruhunu görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, can derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada kara ruh görmek gülmeye hasret kalacağına, başarısının azalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin ruhunu görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada ruh çıkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendinin ruhunu görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kadın ruhu görmek insanların saygısının kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada ruhunu gezdirmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerinden arınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruh emici görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments