Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs lastiği görmek

Rüyada otobüs lastiği görmek

Rüyada otobüs lastiği görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada otobüs lastiği gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada otobüs lastiği görmek yol kat edeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kara lastik görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret eder.

Rüyada lastik patlatmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada lastik yemek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada lastik tekerlek görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments