Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek

Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek

Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, çok para kazanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını saçı uzun gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek koltuğunun da yükseleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını uzun görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments