Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine örtü vermek

Rüyada birine örtü vermek

Rüyada birine örtü vermek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birine örtü vermek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada beyaz örtü takmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sağlığının geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık örtü görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bir ömür olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil örtü vermek bazı kayıplar olabileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Rüyada örtülü birini görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz örtüye sarılmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada parlak örtü görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak örtüsü satın almak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Rüyada kına örtüsü görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments