Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini nikahlı görmek

Rüyada kendini nikahlı görmek

Rüyada kendini nikahlı görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini nikahlı gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada sevgilisiyle nikahlandığını görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada kızının nikahını görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle nikahlanmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi nikah görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada başka biriyle nikahlanmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ona şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah şekeri yemek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalettir.

Rüyada başkasıyla nikahlanmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada nikah şekeri görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments