Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla nikahlanmak

Rüyada başkasıyla nikahlanmak

Rüyada başkasıyla nikahlanmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Rüyada başkasıyla nikahlanmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada evde nikah kıymak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide nikah kıymak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nikahlandığını duymak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada nikah bulunmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah şekeri yemek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun nikahlandığını görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikahta terk edilmek şansının artacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments