Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah şekeri görmek

Rüyada nikah şekeri görmek

Rüyada nikah şekeri görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yeni duygular tadacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada nikah şekeri gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada nikah şekeri yemek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada nikah şekeri görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet etmektedir.

Rüyada nikah şekeri yapmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah şekeri almak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah yüzüğü bulmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının nikahına gitmek işinden geri kalacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Rüyada kilisede nikah görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah defteri imzalamak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments