Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nikah görmek

Rüyada kendi nikah görmek

Rüyada kendi nikah görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hastalanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi nikah gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada nikahsız yaşamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada imam nikahı kıyılmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada biriyle nikahlanmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kesesinin dolacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının nikahına gitmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendine çeki düzen vereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada nikah fotoğrafı görmek geniş geniş yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çifte nikah görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yanlış bir karar verileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktorla nikahlanmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada nikahını görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments