Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkeme kaybetmek

Rüyada mahkeme kaybetmek

Rüyada mahkeme kaybetmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Rüyada mahkeme kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Rüyada mahkemeyi kaybetmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada mahkeme kaybetmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işarettir.

Rüyada mahkemede serbest kalmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet eder.

Rüyada mahkemeyi kaybettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada mahkemelik olduğun kişiyi görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada oğlunu mahkemede görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahkeme celbi görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkemeye geç kalmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments