Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini koşarak görmek

Rüyada kendini koşarak görmek

Rüyada kendini koşarak görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinin toparlanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada kendini koşarak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulur.

Rüyada koşan siyah at görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada koşarak zıplamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine yorulur.

Rüyada koşan ayı görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi koşarken görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rahatsızlık vereceğine işarettir.

Rüyada koşarak camiye gitmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada koşan deve görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments