Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini izlemek

Rüyada kendini izlemek

Rüyada kendini izlemek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kendini izlemek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada birilerini izlemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada basket maçı izlemek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini videoda izlemek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur izlemek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hayaline kavuşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol maçı izlemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada uyuyan birini izlemek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık film izlemek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments