Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek

Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek

Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın saçını kısa gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçlarını kısa görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada saçlarının kısa olduğunu görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments