Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hep hamile görmek

Rüyada kendini hep hamile görmek

Rüyada kendini hep hamile görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada kendini hep hamile gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada hep hamile olduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini hep hamile görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada hep birini görmek insanlardan uzaklaşılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı yeri görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada hep kaçmak darlık çektiği günlerini unutacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada hep aynı adamı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada hep aynı rüyayı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zenginliği bulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments