Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep hamile olduğunu görmek

Rüyada hep hamile olduğunu görmek

Rüyada hep hamile olduğunu görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada hep hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Rüyada kendini hep hamile görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep hamile olduğunu görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada hep aynı kişiyi görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada hep ölüleri görmek onu uyaracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada hep okul görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hep birilerinden kaçmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada hep aynı evi görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına yorulur.

Rüyada hep korkmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments