Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep aynı rüyayı görmek

Rüyada hep aynı rüyayı görmek

Rüyada hep aynı rüyayı görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada hep aynı rüyayı gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Rüyada hep aynı bebeği görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada hep aynı kişi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kadını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı yerleri görmek borç batağına düşeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kişileri görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada hep aynı adamı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada hep aynı erkeği görmek işinin yoluna gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada hep aynı kişiyle evlenmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments