Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güzel hissetmek

Rüyada kendini güzel hissetmek

Rüyada kendini güzel hissetmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, itibar kazanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendini güzel hissetmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kendini güzel hissetmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey hissetmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada cinin varlığını hissetmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet eder.

Rüyada dişinin kırıldığını hissetmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yorgun hissetmek borçlarının kapacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hata yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments