Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini eski işinde görmek

Rüyada kendini eski işinde görmek

Rüyada kendini eski işinde görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada kendini eski işinde gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada kendini eski işinde görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski işyerinde çalışmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada eski işini görmek duymadığı sözleri duyacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski iş müdürünü görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerinden teklif almak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada eski işyeri müdürünü görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski işinde çalışmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments