Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işini görmek

Rüyada eski işini görmek

Rüyada eski işini görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, ruhunun şifa bulacağına, haram mal yiyip içeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işini gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada eski işine girmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski iş ortağını görmek rızkın genişlemesine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalettir.

Rüyada eski işini yaptığını görmek umutlarını yitireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada eski iş görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, borcunu ödeyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski işyerine girmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına işaret eder.

Rüyada eski işine çağrılmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, rütbe edineceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments