Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini erkek kılığında görmek

Rüyada kendini erkek kılığında görmek

Rüyada kendini erkek kılığında görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, haksızlık yapmayacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini erkek kılığında gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek kılığına girmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kılığında şeytan görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada azraili erkek kılığında görmek itibarını zedeleyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kendini erkek kılığında görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, üzüntülü haberler alacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments