Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının pasta yediğini görmek

Rüyada arkadaşının pasta yediğini görmek

Rüyada arkadaşının pasta yediğini görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının pasta yediğini gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Rüyada arkadaşının pasta yediğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, umduklarını bulamayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta yedirdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada kuru pasta yediğini görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaş pasta yedirmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada pasta börek yediğini görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada birinin pasta yediğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments