Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini doğum masasında görmek

Rüyada kendini doğum masasında görmek

Rüyada kendini doğum masasında görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini doğum masasında gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada kendini doğum masasında görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum masası görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz masa görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika masa görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada masa saati almak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta masa görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments