Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cünüp görmek

Rüyada kendini cünüp görmek

Rüyada kendini cünüp görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, düşmanına galip geleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, solan yüzünün güleceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada kendini cünüp gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Rüyada cünüp namaz kılmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada cünüp iken kuruan okumak uzun sohbetler edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Rüyada kendini cünüp görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cünüp gezmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli cünüp olmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada camiye cünüp girmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cünüp olduğunu görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Rüyada cünüp kuruan okumak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments